Miről lesz szó?

A kereskedelmi hálózatokat az elmúlt év eseményei új kihívások elé állították. A sokszor impulzívan változó időszakban a megszokottnál gyorsabb reakcióra van szükségük, a bizonytalanság miatt azonban a gyors döntések, komoly kockázatokat hordoznak. Az adatok tudatosabb felhasználásával, a pontosabb előrejelzésekkel és a gyors döntéshozatalt támogató eszközökkel a kockázatok érdemben csökkenthetők, ezzel pedig érdemi hatékonyságjavulás érhető el.

A webinaruk során bemutatunk egy olyan adatalapú megoldást amelyet egy több országra kiterjedő retail hálózattal rendelkező nagyvállalati ügyfelünknél vezettünk be. A megoldás, amely egyszerűen adaptálható más kereskedelmi hálózatok számára is, az adatok és a Machine Learning képességével hatékonyabbá és átláthatóbbá, összemérhetővé teszi a hálózat egységeinek működését. A bevezetést követően a tudatos és elkötelezett használat mellett a megoldás segítségével az operációs költségek 15-20%-a is megtakaríthatóvá válik, illetve kiaknázatlan sales potenciál feltárását is eredményezi.

Az előadás során bemutatjuk, hogy a kereskedelmi hálózatok számára miért fontos az adatok tudatos használata, bemutatjuk a megvalósult megoldás elemeit és eredményét, illetve a megoldás adaptációs lehetőségeit is.

2021.06.03. 

10:00

Köszöntő | Borbély Zsolt

10:05

Adatvezéreltség jelentősége | Fodor Szabolcs

10:15

Operációs hatékonyság – bemutató | Fodor Szabolcs

10:30

Termékadaptációs lehetőségek | Palotay Réka

10:45

Összefoglaló | Fodor Szabolcs

10:55

Kérdések és válaszok | Fodor Szabolcs

Borbély Zsolt

VP of Big Data

Fodor Szabolcs

Lead Data Scientist

Palotay Réka

Data Scientist