BIG DATA üzleti megoldások

ÜZLET HATÉKONYSÁG NÖVELÉS

#retail #telco #finance #insurance #energy

„Több, mint 100 üzletünk költséghatékony működését kellene felülvizsgálnunk. Nem ismerek olyan megoldást, amivel ezt hatékonyan véghez lehet vinni.”

A hatékonyság elemzése számunkra nem probléma!

A vállalati adatok nagy részében kiaknázatlan lehetőségek rejlenek. Gondolt már arra, milyen jó lenne egy objektív, valós idejű képet kapni üzlethálózata teljesítményéről? Külső és belső adatok felhasználásával meg tudjuk határozni, hogy mely üzlet működik hatékonyan, melyik üzlet mekkora értékesítési potenciállal rendelkezik. Megoldásunk során egy olyan vizuális, személyre szabható, gépi tanulási módszereket alkalmazó döntéstámogatási megoldást nyújtunk, amely segítségével minden lehetősége megvan, hogy adat alapon határozza meg a vállalata éves értékesítési céljait és hatékonyan irányítsa kiskereskedelmi hálózatát.

ÚJ ÜZLETEK HELYMEGHATÁROZÁSA

#retail #telco #finance #insurance #tourism

„Honnan tudhatnám hol nyissunk új üzletet?”

Az adattudósok megmondják!

Tisztán adat alapon rendkívül hatékonyan meg tudjuk határozni, hogy hol érdemes új üzletet nyitni. Ehhez a többi üzlet elhelyezkedését és egyéb tulajdonságait, belső és külső adatokat, valamint a kiskereskedelmi hálózata elemzéséből származtatott adatokat is használunk. Az így összegyűjtött adatokat a vállalaton belül egyéb célokra elemzésekre is felhasználhatja.

ÁRKALKULÁCIÓ

#tourism #telco #finance #insurance #aviation

„Hogyan határozhatnánk meg, hogy milyen áron vezessük be az új termékünket?”

Meghatározzuk Ön helyett az árakat!

Legyen az akár egy kiadó szoba vagy egy alkalmi szolgáltatás, gépi tanulási módszerek segítségével megmondjuk, hogy milyen áron érdemes azt meghirdetni. Személyre szabott árkalkulációs megoldásunk képes arra, hogy árait az ügyfélre szabva, dinamikusan határozza meg. Az árkalkulációt – könnyedén integrálva saját rendszereihez – rövid időn belül be tudja építeni értékesítési folyamataiba.

HOSSZÚTÁVÚ ÜGYFÉLÉRTÉK ELŐREJELZÉS

#pharma #retail #telco #finance #insurance

„Senki nem tudja, hogy mely ügyfelei lesznek a legértékesebbek?”

Mi megmondjuk!

Kíváncsi az ügyfeleiben rejlő lehetőségekre, de nem tudja, hogyan határozhatja meg? Mi segítünk! Adattudósaink nagy biztonsággal megmondják, hogy mely ügyfelei értékesebbek és milyen értéket jelentenek az Ön számára. Az így kialakult megoldás alapján könnyen átláthatja, hogy mely ügyfelekre érdemes fókuszálni. A megoldást könnyedén beépítheti üzleti folyamataiba, hogy maximalizálja működési hatékonyságát.

TERMÉKAJÁNLÓ MEGOLDÁS

#telco #finance #insurance #tourism #retail

„Minden ügyfél más, ki tudja, hogy kinek milyen termékre lenne szüksége?”

Személyes termékajánló megoldásunk segít megmondani!

Korábbi érdeklődések, értékesítések alapján megmondjuk, hogy ügyfelei számára mely termékek érdekesek, mely terméket vásárolja meg legnagyobb valószínűséggel. Árkalkulációs megoldásunkkal kombinálva nem csak a terméket, hanem a megfelelő árat is könnyedén meg tudja határozni.

Kapcsolat

 

Budapest, Magyarország

1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 6.

+36 1 791 2227